عراقچی وارد دهلی نو شد واکنش نمایندگی ایران به برخی شایعات درباره تقلای رئیس‌جمهور آمریکا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: از من خواسته خواهد شد تا درباره خلیج فارس تصمیم بگیرم افزایش شمار کشته شدگان حملات موشکی هند به پاکستان واکنش ترامپ در پی شایعات درباره تقلا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: تصمیمی درباره غنی‌سازی ایران نگرفته‌ایم ارتش یمن: فرودگاه رامون و یافا را هدف قرار دادیم / جزئیات عملیات جدید علیه اسرائیل اسلامی: ایران برای پیشرفت نیازمند فناوری هسته‌ای است /صنعت هسته‌ای در بهترین شرایط قرار دارد منبع آگاه: مذاکرات ایران و آمریکا به‌صورت غیرمستقیم پیگیری خواهد شد معاون ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران خوب پیش رفته است حزب‌الله عراق: آمریکا مجبور به پذیرش آتش‌بس با یمن شد حملات بامدادی پاکستان به هند ۹ کشته و ۲۸ زخمی بر جای گذاشت عراقچی عازم دهلی‌نو شد جولانی در نخستین سفر رسمی خود به اروپا وارد پاریس شد امارات میانجی مذاکرات محرمانه اسرائیل و سوریه شد

حمایت ارمنستان از اسلام ستیزی ماکرون

وزارت خارجه ارمنستان در پی ماجرای اسلام‌ستیزی در فرانسه و حمایت پاریس از آن، با «امانوئل ماکرون» و فرانسه ابراز همبستگی کامل کرد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۶ - ۰۷ آبان ۱۳۹۹ - 2020 October 28
کد خبر: ۶۴۶۹۲

به گزارش راهبرد معاصر در پی اسلام‌ستیزی در فرانسه و اهانت به ساحت پیامبر(ص) و برانگیخته شدن خشم مردم کشورهای مسلمان و محکوم شدن این اقدامات در کشورهای اسلامی، ارمنستان با فرانسه و «امانوئل ماکرون» رئیس‌جمهور این کشور ابراز همبستگی کامل کرد.

به گزارش «رادیو جمهوری ارمنستان»، وزارت خارجه ارمنستان در پیامی توییتری ضمن اعلام همبستگی، مدعی شد: اظهارات توهین‌آمیز، حمایت از تروریسم، استفاده ابزاری از مسائل مذهبی برای تحریک نفرت، در دنیای متمدن جایی ندارد.

اخیراً اقدام «ساموئل پتی»، یک معلم تاریخ فرانسوی در نشان دادن کاریکاتورهای موهن از پیامبر (ص) و کشته شدن او به دست یک چچنی، بازتاب گسترده‌ای در فرانسه داشته است.

بعد از این حادثه، کاریکاتور‌های موهن از پیامبر (ص) در خیابان‌های پاریس، پایتخت فرانسه پخش و به صورت پروژکتوری در سطح شهر به نمایش گذاشته شدند.

ماکرون نیز طی سخنانی از اظهارات موهن علیه پیامبر اسلام (ص) حمایت کرد و آن را با عنوان «آزادی بیان» توجیه کرد، این اقدامات خشم جوامع اسلامی را برانگیخت.

مقامات بسیاری از کشورها از جمله رئیس‌جمهور ترکیه و نخست‌وزیر پاکستان هم به موضع اسلام‌ستیزانه رئیس‌جمهور فرانسه پاسخ دادند.

وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران نیز در اعتراض به اصرار مقامات فرانسوی به حمایت از انتشار کاریکاتورهای اهانت آمیز به ساحت پیامبر اکرم (ص)، «فلوران ایدالو» کاردار موقت سفارت فرانسه در تهران را در غیاب سفیر این کشور فراخوانده و ضمن محکوم کردن اقدامات غیر قابل قبول مقامات فرانسوی که موجب جریحه‌دار شدن احساسات میلیون‌ها مسلمان در اروپا و جهان شده، تاکید کرد: هر گونه اهانت و بی‌احترامی به پیامبر اسلام (ص) و ارزش‌های ناب اسلام از سوی هر فرد و در هر مقامی به شدت محکوم و مردود است. 

فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده